КОСТА КАЧУРКОВ

Kosta KachurkovКоста Качурков
Раководител на проекти IDEA Plus Communications

Искрено немам некаков проблем со будењето, станувам и размислувам кои обврски ме чекаат преку целиот ден.
Првото кафе со кое го започнувам денот го пијам со колегите на работа, во кое уживам бидејќи на тој начин се полнам со позитивна енергија.
Првите дискусии со колегите се разменети… и така започнува денот. Уживам во кафето на сонце со друштво во некои од Скопските кафулиња, меѓутоа не секогаш работните обврски, а и временските услови го дозволуваат тоа.
Едноставно кафето е нераскинлив дел од сите убави работи кои ми се случуваат во текот на целиот ден – будење, дружење, муабети, уживање

Посетено 2.281 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

stream anime online Attack on Titan

ani watch me That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

AniWatch Josee, the Tiger and the Fish Episode Full

AniWatch Josee, the Tiger and the Fish Episode Full