Тери Ричардсон им “барал” на манекенките

Гледајќи го прикажаново видео, попрво би се рекло дека е обратно, т.е дека манекенките му “бараат” на славниот фотограф Тери Ричардсон.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=MCUnWIs88CQ[/youtube]

Посетено 329 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Horimiya Episode 9

english dubbed anime AnimeDao Hunter x Hunter (2011) (Dub)

AnimeDao Fairy Tail (Dub)

AnimeDao Attack on Titan Season 3 Episode 5

Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone