ИЗЛОЖБА НА МОЗАИЦИ ОД ЛИЛЕ КОРУБИН

Третата самостојна изложба на мозаици од истакнатиот модниот креатор и мозаичар Лиле Корубин

lile_mozaik_wall_majkatiitatkoti
Љубителите на уметноста ќе можат да се запознаат со нејзините најдобри мозаици кои го отсликуваат интимниот свет на авторката Лиле Корубин.

Почеток на изложбата на 03.03.2014 година (понеделник) со почеток во 20:00 часот во просторот на АРТЕ Галерија.

Галеријата АРТЕ се наоѓа Спроти Поликлиника Идадија или поточно помеѓу АМСМ и Клуб на пратеници на улица Митрополит Теодосиј Гологанов бр 49.
Посетено 503 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!