Живееме во држава со посебни потреби

Образование со посебни потреби:
– Има предмет ‘Веронаука’, а нема ‘Сексуално однесување’
– Вработени плакатолепачи

Здравство со посебни потреби:
– Цимери бубашваби
– Празни работни места
– Храна – очај

Сообраќај со посебни потреби:
– Појди од Штип према Делчево…
– Бекатон крпеници

Култура со посебни потреби:
– Думите се излишни, како и сумите

Правда со посебни потреби:
– Келнер нејќе да му прате на Мијалков едно млеко од мене у локална скопска кафана, викаше седи ќе не утепат. Имам и сведоци.

Економија со посебни потреби:
– Лидери сме у тоа шо сме лидери у регионо со најбрзорастечки метастази.

Дали апашиштата со посебни потреби ќе добијат посебни достојни погреби?

Патологијо античка!!!

Посетено 257 пати