ЕМИЛИЈА АНДОНОВСКА ПАПАДИМИТРОВ

emce_majkatiitatkoti
ЕМЧЕ

 

Емилија Андоновска Пападимитров
Раководител – Порта Македонија

Утринското кафе кое само за викендите го пијам дома е најмирисното и најспокојното. Сварено во најголемо ѓезве, цело за мене. Го пијам повеќе од половина час, во дворот(доколку е времето убаво), опкружена со зеленило и единствените ранобудци како мене, славејчињата. Оваа година и тие дојдоа порано…кога ќе им пуштам музиче пејат уште посилно и порасположено.

Посетено 2.183 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!