Поетски книги се, да…книгите на Џовани

Здраво ноќни птици и ранобудни пилиња
Ова е само најава дека книгите на Џовани (некои од вас го знаат и како Јовица Ивановски) се достапни на штандот на Блесок на Саем.
А и овде: БЛЕСОК КНИЖАРНИЦА
Поетски книги се, да.

blesok jovica

Посетено 279 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!