ТАЊА ЧЕПРЕГАНОВА

utrinsko kafe baner CRN tenok

tanja cepre_majkatiitatkoti
Тања Чепре

д-р Тања Чепреганова – невролог
Ги сакам утрата…сакам да станам порано и денот да ми започне со мало утринско вежбање и потоа си правам и пијам јако средно турско кафе. Тоа гледам да го практикувам секое утро пред да отидам на работа, за да работниот ден полесно го поминам. Утринска активност ми се и носење на децата во училиште и нивните другарчиња. Четри до пет се на број, секое со своја sвезда и начин на комуникација. Патот од дома до училиште ми е највеселиот дел од денот…. позитивната енергија несебично ми ја даваат. Работата како работа си има своја тежина и голема одговорност која бара доста енергија. Второ кафе во денот си го пијам со моите колеги од работа исто така сабајлечки. Е па наздравје нека ви е и убав работен ден на сите!!!

Посетено 3.041 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animedao.nl animedao

Super Heavy God Gravion (https://animekisa.in/m/DNn) Episode 13

Animation × Paralympic: Who Is Your Hero? Episode 12

Website https://gogoanime.be: Watch Pokemon: Eevee and Friends (Dub) gogoanime Episode Full gogoanime pokemon

Blackmod: https://blackmod.net/members/418854/#about

Buddypress: https://buddypress.org/members/gogoanimelol/profile/