Заштити ги своите очи – Дизел

dizel
dizel 2Рекламна кампања на брендот Дизел (Diesel) за својата марка наочари за сонце “Sister Yes”. Под слоганот “Заштити ги своите очиi” (Protect your eyes) Dizel je izbacio seriju duhovitih štampanih oglasa koje potpisuje бразилската агенција Miami Ad School.

dizel 3

Посетено 256 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!