Малку познат факт: Сексот и мозокот

seksot i mozokot_majkatiitatkoti
Сексот ве прави попаметни

Редовниот секс ги подобрува конгитивните фукнции и ја зголемува стапката на формирање на нови мозочни клетки кои му даваат поголема моќ на мозокот.

ЗАКЛУЧОК:  ПОРНО ЅВЕЗДИТЕ СЕ ГЕНИЈАЛЦИ!

Посетено 2.319 пати