Малку познат факт: Малтретираните деца во школо

Малтретираните деца во школо стареат побрзо.

Студиите покажуваат дека децата кои имаат претрпено повеќе инциденти на насилство,
искусуваат побрзо биолошко стареење и се склони на прерана смрт.

ЗАКЛУЧОК: НЕКА НЕ НЕ ЛАЖАТ, КАРМА НЕ ПОСТОИ!

Посетено 2.556 пати

AnimeTV Watch Anime Online | AnimeTVStreaming Anime Episodes

Millennium Actress Episode Full

Utsunomiko: Heaven Chapter (https://4anime.biz/m/RDJr) Episode 13

Shin Dousei Jidai: Hawaiian Breeze Episode Full

Recipes mentaframework: http://recipes.mentaframework.org/user/profile/139784.page

My desktopnexus: https://my.desktopnexus.com/gogoanimebe/