Ајде Да Си Играме: Пронајди Фотка Со мене И Тебе И Испрати Ми Ја

[fblike]dzambo za tekst

 Од денес почнуваме да си играме… 

Провери, дома на работа или било каде, дали ти се наоѓа некоја фотка на која сме ти и јас. Сликани некаде, некогаш, приватно, службено, наместено, ненаместено или бико како само да сме ти ијас сами на фотографијата од тоа време. Напиши и коментар под неа.
Најдобрите десет, ќе добијат по две влезници за ЏАМБО ФЕСТИВАЛ
кој ќе се одржи на 26 декември во Метрополис Арена, Скопје.
Пиже и Јас, пре точно 25 години, локација Охрид
Пиже и Јас, пред точно 25 години, локација Охрид

Чекам на Вас.

Посетено 154 пати

Etotama (https://wcostream.cc/m/kD8) Episode 12

Watch School Rumble Episode 26

Website https://animetv.cc: Watch Captain Future: Kareinaru Taiyokei Race (Dub) animetv Episode Full anime

4Anime: The Seven Deadly Sins: Signs of Holy War anime episode 4 online free at https://4anime.biz 4anime safe

Os mbed: https://os.mbed.com/users/gogoanimebe/

Giantbomb: https://www.giantbomb.com/profile/kissanimemx/about-me/