Значи гледај да биде убава, паметна, богата, згодна…

Чичко ми, ќор пијан, ми дава совeти за у иднина:

-Значи кога ќе бараш жена за женачка, ќе гледаш да биде убава, паметна, богата и згодна…

Ја:

-Гледам бе чиче, ама и они гледаат, мајку им…

Посетено 2.654 пати