Во Драмски Театар снема струја на половина претстава, погледнете како реагираше публиката

dac selfie
Во Драмски на пола представа, а и во цел Карпош снема струја.
Ова е селфи со публиката која ни помогна со нивните телефони да го доиграме првиот дел.
Браво за публиката!
Посетено 9.682 пати