ВЛАДИМИР МИТОСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenok

vlatce
ВлатчеJuicy&Co

Првото кафе во комбинација со свежо цеден сок го пијам најчесто многу рано наутро во новиот локал на Рекорд. Како страствен кафеџија(а не кафепијач) највеќе ми е ќејф сам да си го направам своето кафе, бидејќи сум убеден во своите квалитети на бариста Тоа е најчесто мало макијато или капучино фредо на лето, а поштувам и квалитетно филтер кафе какво што пијат американците. За мене поготовката на кафе е поголемо уживање отколку пиењето. Таа магична арома што во воздухот ја предизвикува кафето ми е страшно привлечна и повеќе сакам да го мирисам и гледам отколку да го пијам. На сите кафеџии и кафепијачи им посакувам убав понеделник.

Посетено 512 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!