У наше време тоа го викавме васпитање!!!

Влегувам кај чичко ми, и го затечувам како гледа некоја контактна емисија у која гости се социјален работник, психолог и правник…

Ја: Чиче, шо глеаш бе?

Он: Еве бе, емисија нешто.

Ja: И шо викаат?

Он: Абе ги слушам саат време и едно можам да заклучам: У наше време тоа го викавме васпитање, сеа го викаат семејно насилство!!!

Посетено 1.777 пати

Watch Rent-a-Girlfriend Episode 9 at website https://funimationfree.com funimation subscribe

That Time I Got Reincarnated as a Slime OAD (https://animeplanet.cc/m/Lr6p) Episode 5 at AnimePlanet gosu anime planet