ВЕСНА ТЕРЗИЕВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenok

vesna_utrinsko kafeВесна Терзиевска
директор на одделот за продажба во Динерс Клуб.

Првото кафе го пијам со колегите на работа ( во ГТЦ на IX спрат со поглед на Скопје 2014). Паузата ми е во Чао, големо макијато со ладно млеко. А додека пак за викендите, утринското кафе е турско, во друштво со мојот Дац.

Посетено 1.260 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!