МАЈА ИЛИЕВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

[fblike]

Maja_2
Маја Илиевска – основач на Domino the Effect

Можеби сум од помладата генерација, но без голема чаша турско кафе денот неможе да започне. Најчесто го пијам рано наутро пред лаптоп проверувајќи нови маилови или пак со својот партнер Стефаниа Макаровска пред започнување на дневните обврски. Поради тоа што работата бара закажување на многу деловни состаноци, денот исто така неможе да помине без неколку испиени еспреса. За време на викендот кафето го пијам во друштво на својата мајка или во читање на некоја добра книга.

Посетено 937 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!