ЃОРЃИ САВЕВ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner
Ѓорѓи Савев, Ѓоре
Ѓорѓи Савев, Ѓоре

Моето прво кафе најчесто го пијам дома, после деца носење во школо, а следното е во Круг или на  работа. Како и секој несакајќи зависник од кафе, првото е за преглед на што има ново. Иначе денешново е построденденско, проверувам  да не не сум вратил на некоја честитка.
Пријатно утро на сите.
Посетено 480 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!