ЗОРАН МАРКОСКИ

zoran markoski_majkatiitatkotiЗоран МаркоскиАлко-Тетра (најголем производител на водка во Македонија)

Првото кафе го пијам дома, а следните секогаш на различни места во зависност од дневните обврски.
Секогаш едно пијам заедно со вработените. Едноставно обожавам кафе.

Посетено 1.450 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!