АНДРЕЈ АНДРЕЕВ

andrej andreev

М-р Андреј Андреев – сертифициран инженер за пасивни куќи
Цивкон АГИ
Првото кафе не го пијам, второто го прерипувам. Од причина што сум алергичен на коефеин. Денот ми започнува околу 5.30, со подготовки за обврските и прилично исполнетиот ден. Тоа е период кога имам потполн мир. Со оглед дека мојата определба е градежништвото, работниот ден ми почнува како криза, но секогаш завршува со победа. Инаку затоа што не пијам кафе, повеќе сум посветен на “мафе”, но за тоа во некоја друга рубрика.

Посетено 770 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4anime tv 4Anime How NOT to Summon a Demon Lord Ω

4Anime One Piece (Dub)

watch animes Boruto: Naruto Next Generations

4 anime biz 4Anime Redo of Healer

animes online Welcome to Demon School! Iruma-kun Season 2