Туториал: Како да пиеш у студентски дом, а да не умреш од промаја

Иде ‘ладно, нека сибе мајката’ сезона, па те за младите и перспективни студенти еден туториал како да пијат у студентски, а да не умрат од промаја:

а) пиеш у скфандер за скијање од седум и осумсто
б) пиеш у космонаутско
в) пиеш у аутфит како арамија
г) имаш пари и донираш за певеце
д) киднапираш битен вмровец да те масира цела вечер
ѓ) разно
е) пиеш на екс
ж) пиеш у студентски….у Данска
з) мезеш парацетамоли уз ракијата, за недајбоже

Посетено 201 пати