Стресот, ракијата и справувањето

Седнав да читам нешто за техники за самоконтрола при ненадејни депресивни епизоди. Од едншка ми се разбуди рациото и ми вика:

”Оди здроби си шопска, забоди пола литро шлангарица, секако не си вмро и ќе умреш незапослен. Не се глупирај тука, не си троши времето за џабе. Глупердо!!!”

Посетено 720 пати