Што уствари треба да каже матичарот при регистрација?

Секоја регистрација треба да започнува вака:

-Почитувани дами и господа, се собравме овде за да ја проследиме комеморацијата на слободата и младоста на овие двајца млади…

Посетено 441 пати

Watch My Hero Academia 4 Episode 11 at ANIMEFLIX animeflix anime

Watch Dragon Ball Z (Dub) Episode 193 (https://funimationfree.com/m/rpp/ep-193) at Funimation sony funimation