Конечна и детална статистика од последните избори – Кирил Стоименов

У неделата пив 16 саата, и веќе 48 саата сум мамурен и не може дермано да ми дое. Шо значи, на саат време пиење, утредента сум 3 саата мамурен. Еурека!!!

dikovaca

*Овоа да го рачунаше ДИК ќе требаше до 2019та да чекам резултати.
Посетено 130 пати