Правосмукалки Слобода-Чачак, шепот за едно време…

Уствари каков шепот?! Бука во времето. Траума од детство.

Се сеќавам како мал: недела, 9 сабајле, баба ми ја репитира и почнува. Станот се претвора во писта за воени авиони, во иднустриски погон, во сала за дум-метал концерти. Ужас.

Исто како мал мислев дека Слобода-Чачак е генерален спонзор на Гоустбастерс…

 

Посетено 2.030 пати

WCOStream watch animes: Fire Force Season 2 Episode 24

ANIMEFLIX animeflix darling in the franxx: High-Rise Invasion (https://animeflix.nl/m/P1bL) Episode 12