Синко, што ќе ни е ограда на гробишта?

Гледаме со дедо ми митинг на ТВ и еден извесен државен душебрижник вика:

-Македонија нам ни е потребна, и ние сме им потребни на неа!!!

Го глеам стариот зазема гомнојадачки став и почнува:

-Ептен сте им потребни вие, мамицата ваша мамина!! Потребни сте им како ограда на гробишта, таму каде што ни мртов може надвор, ни жив сака унатре!!! Лопови неотесани!!!

Посетено 683 пати

https://wcostream.cc wcostream

AnimeFLV: Lupin the Third anime episode 26 online free at https://animeflv.uk anime streaming

Watch Dubu Xiaoyao Episode 137

KissAnime: Brave of the Sun Fighbird anime episode 48 online free at https://kissanime.mx boku no hero academia kissanime

Os mbed: https://os.mbed.com/users/gogoanimebe/

Misterpoll: https://www.misterpoll.com/users/1431680