Синхронизација, Дебата Ѓорчев-Кирацовски – Фчерашни Новости (Видео)

Пратениците во Собрание секогаш работат во интерес на народот и често нивните караници се случуваат и во ходниците на истоименото Собрание, а за што се караа Влатко Ѓорчев и Александар Кирацовски, дознајте од видеото.

Синхронизација, Дебата Ѓорчев-Кирацовски (прв дел) – ФН С05 Eп.03

Пратениците во Собрание секогаш работат во интерес на народот и често нивните караници се случуваат и во ходниците на истоименото Собрание, а за што се караа Влатко Ѓорчев и Александар Кирацовски, дознајте од видеото.

Posted by Фчерашни Новости on Sunday, November 10, 2019

.
Се прашувате што ќе гледаме во новата епизода на „Фчерашни новости“!?

Не се прашувајте повеќе. Изгледајте ја…

Посетено 348 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!