Сине, шо сакаш да ти купи тато за роденден?

Седиме кај еден комшија дома. Тука се вртка и синчето му, дете од околу 4-5 години. Му се ближело роденден за неколку денови, па комшијата го прашува:

-Сине, шо сакаш да ти купи тато за роденден?

Детето како од пушка:

-ПАРИ!!!

Посетено 756 пати