Северна Македонија ќе биде сликана рака на волан од BMW

Влез у Европа…

Пред широките народни маси ќе си ги презентираме домачите квалитети и причини зашто треба да сме дел од европското семејство.

А ѓубриштето, а руинираните болници, а ужасното образование, а некултурата, а исконската де-ен-ка омраза.

Типично за македонштината:

Се слика у беевмето со рака на волан, и гледа да го фати рачниот саат а не сијаличката за резерва шо свети!!!

 

Посетено 684 пати