САШКО ТРПЧЕВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenok

trpe
ТРПЕ

Прво кафе уште во 7.00ч, разбудена цела фамилија на…окуп. Две до три кафиња уште дома. Шоља-кафе, кафе-шоља па тек после праење списокот, раснесуење деца во школо и трчање по завршување обврски. Во текот на денот, кафиња-миљон…да не претерам, ама понекогаш знаат да бидат дури и 20. Кафето е можеби штетно, но мене ми е неопходно. Ви посакувам пријатно утринско кафе.

Посетено 772 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!