Руски политички алкохоли и македонски политички чоколадни млека…

elcin
Русите у чест на бившио претседател Борис Елцин направија водка Jelzin. Ја мислам дека е редно време да напраеме анти-депресив шо ќе се вика Грујазепам и земјоделското ѓубриво ‘три петнаески’ да се преименува у ‘три Заевски’. Ако овоа не упале на пазаро одеме со бек-ап план, чоколадно млеко ‘Диме Спасов’, тоа секако успева.

AlfaLogoBanner1180x90_noeffects

Посетено 414 пати

The Seven Deadly Sins Episode 24 at website https://animeheaven.pro. See more arifureta anime heaven

Naruto: Shippuden (Dub) (https://animefreak.ws/m/50Ay) Episode 500 at website https://animefreak.ws. See more anime freaks anime