Па така ти е кога немаш живеано у Гоце!

Студентски денови, доаѓа другар од рандеву со една богата девојка, носи пиво, седнуваме и ми раскажува:

-Абе добро е девојчето, се ок, ама малку ја усрав работата изгледа…
-Зашто бе шо?
-Па ми вика: Ти текнува на она, кога идеш у една соба и се вртиш лево-десно и поима немаш зашто си отишол?
-Ок, и?
-Па ја и одговорив: Па пизда ли ви матер аристоратска, живеете у Скопје под станови, дојди кај мене у студентски у Гоце, нема да го имаш тој проблем!!!

Посетено 704 пати