(Одредена цифра) мајки да ви е*ам!

Балкан наш.

Пука од модерен феудализам. Стандарди европски, плати средно-афрички. Обичните сиромашоиди што спојуваат крај со крај, секојдневно пиздат по маркети кога ќе слушнат малце повисока цена. И тоа најчесто по следната конструкција:

(Одредена цифра) + (Мајки да ви ебам) = ПОБЕДА!!!

Пример:

-Добар ден, колку пари ви кило пршута?
-1200 денари господине!
-Колку?
-1200 денари.
-1200 мајки да ви ебам, свињи капиталистички, до кога вака, да ти ебам државата!!!

Посетено 200 пати