Од кај знае Енглез шо е Фичо…

Некоја наша фатила дечко од Англија и го донела на гости да го шета по брдовитиот Балкан.
Шетајќи, наишле на Фичо од кое што грмела гласна музика. На тоа Енглезот:

fice

-Уауу, бејби, сум прошетал цел свет, ама поголем касетофон никаде неам видено!!!
Посетено 848 пати