ВИДЕО: Веселин Маринов – Нашата Полициja


Обрнете внимание на кореографијата.
Дали нашата полиција некогаш ќе заигра вака?

[youtube height=”316″ width=”564″]https://www.youtube.com/watch?v=Qm9ifur76R8[/youtube]
Посетено 1.079 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!