Накитени со УБОСТ, раскитени од глупост, дарувани со љубов, ослободени од завист, тагата зад нас, надежта пред нас…

Фото: Мики Трајковски-Манца

Накитени со УБОСТ, раскитени од глупост, дарувани со љубов, ослободени од завист, тагата зад нас, надежта пред нас…Отворете ги со радост срцата, како љубопитни деца пакетчиња, гледајте волшепства и во откинати листови како да се снегулки и заблагодарете му се на небото што ве благословило да ги видите вашите АНГЕЛИ чувари како бдеат над вас и живеат во вас…Мудро искористете ги последните денови од годинава помислувајќи само на ДОБРИНИ

Татјана Алексиќ

Посетено 828 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch The Hidden Dungeon Only I Can Enter Episode 1 at website https://crunchyrollfree.com. See more free crunchyroll premium 2020

Watch How Not to Summon a Demon Lord Episode 5 (https://animefreak.ws/m/583v/ep-5) at AnimeFreak animefreak