Моментално не сме дома, ве молиме ….

на фиксниот телефон имаат говорна машина и на неа жена му одговара на повик со „моментално не сме дома, ве молиме…

Posted by Zoki Panker Todorovski on Thursday, May 3, 2018

Посетено 644 пати