Зошто толкава невработеност? Модерни огласи!!!

oglasi[fblike]
Гледам оглас за работа. Бараат:

  • Висока стручна спрема
  • десетка просек
  • Е-категорија
  • сертификат од познавање на Фински јазик
  • Нобелова награда
  • Гинисов рекорд
  • црн појас у Нинџицу
  • и дваесе години искуство.Почетна плата: 9.400 ден.

595х90 px-01

Посетено 786 пати