Многу гној на фејсбуков

Многу гној на фејсбуков.

Нема тема за која не се извадија ножови и пиштоли и не си изнакажаа најгадни гадости едни за д…

Posted by Toshe Pop-Simonov on Friday, December 22, 2017

Посетено 875 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!