ЕКСКЛУЗИВНО: Ликот на Игор Џамбазов осамна на плочките во еден фризерски салон во Кривогаштани (ВИДЕО)

Kade covekot e broj eden…parite se broj dva.. kade parite se broj eden..covekot e broj nula…rekol ovoj covek sto go napraviv od kosa…

Posted by Svetlana Zulamoska Grozdanovska on Monday, March 11, 2019

Светлана ни кажа: “Студент нa Технички фaкултет вo Битoлa бев…сooбрaќaен инженер..a гo рaбoтaм мoетo хoби..фризер и шминкер..oвa сo пoртретиве гo пoчнaв зa дa се дoискaжaм..сaмo пo себе си дoјде”

Посетено 5.924 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!