МИТКО ТАСЕВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenok

vila tasich
МИТКО ТАСЕВСКИ ТАСИЧ – архитект
Утринското кафе секогаш било едно од моите задоволства, за жал или среќа сега е единственото. Го пијам во двор сам слушајќи ја тишината.
Посетено 686 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!