Македонијо, освести се! Колку ли психопати чуваш на слобода?!

Во гевгелиско Стојаково запалиле куче на живо!

Ве мразам! Од дното на душата ве мразам, идиоти низаедни!

Што ви згрешија бре тие очи невини, ало болесници низедни!

Македонијо, освести се! Колку ли психопати чуваш на слобода?!

Згрозена сум од скоро секое ебано место од Македонија, без разлика дали е село или град… Сегаде врие од психопати!!! 😡🤬

И ќе пцујам! Затоа што тие утре можат да запалат и жив човек!

Посетено 1.276 пати

Our Last Crusade or the Rise of a New World Episode 12 at website https://funimationfree.com funimation xbox

The Hidden Dungeon Only I Can Enter (https://kissanimeonline.com/m/7B8z) Episode 2 at website https://kissanimeonline.com kissanime closed