КОРИНА КИРИЈАС ЏАЛЕВА

utrinsko kafe lavazza
koni u kala
Добро утро радни народе!

Денот ми започнува во 7.00ч. со едно топло LavAzza макијато кое го подготвувам сама во кујна додека сите останати спијат. Потоа се буди “банда без команда” и следи спремање кој за школо, кој за работа, кој за дома. Кога сите ќе излезат и кога најмалото детенце ќе го успијам околу 8 саат, е тек тогаш пред компјутер го пијам второто макијато на раат започнувајќи со секојдневните работни обврски.  Потоа следи обавезниот тренинг во сала кој ми дава сила и енергија во текот на целиот ден. Нема ден а да не поминам и да испијам барем уште едно(овојпат безкофеинско) или пак моето омилено крем еспресо во КалаПовелете кафеџии, пробајте го и имајте убав ден!

kafe koni lavazza kala
КАЛА кафе
Посетено 2.165 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!