КОМШИЈАТА

Во Битола има еден облик на мајтапење во кој се неприкосновени – измислување прекари. Најпознати се РАСПУСТО (роден на…

Posted by Тихомир Јанчовски on Sunday, June 24, 2018

Посетено 485 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!