Кој вирус ја нападна Македонија!? (ВИДЕО)

Во Македонија за првпат регистриран вирус којшто се пренесува од компјутер на човек. И додека властите се фатени во небрано и не знаат како да се справат со истоимениот, Фчерашни новости дознаваат каде се се прошири вирусот и кој се е зафатен. Што препорачуваат докторите, а што судството како најзагрозен орган!?

Пред употреба на паника внимателно прочитајте го текстот бидејќи станува збор за најава на нова епизода на Фчерашни новости или консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

За повеќе информации во новата епизода на Фчерашни новости, во недела 20 без 30 часот, на Канал 5 телевизија.

Посетено 81 пати