Кои актери стојат зад најинтригантните маски од холивудските филмови? (Галерија)

За да го добијат финалниот изглед кој знае навистина да биде импресивен, целиот процес е исполнет со многу време и труд, пот и солзи зад себе. Само погледнете го процесот на аплицирање на филмската шминка врз лицата на холивудските актери. Дури и за карактерите кои мислиме дека не е потребна некоја сериозна шминка, сепак и таа знае да одземе неколку часа пред да биде спремна за сетот. А, да не зборуваме за тоа колку труд и мака се вложени во правењето на фантастичните ликови кои изгледаат толку реално.

За да ви покажеме како тоа изгледа и колку работа е вложена во холивудската шминка, Борд Панда ги собра некои од најдобрите „пред и потоа“, како и чекор-по-чекор фотките.

Посетено 1.274 пати

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 22

watch animes ANIMEFLIX Attack on Titan Final Season

watch subbed anime ANIMEFLIX Bleach

anime streaming Dragon Ball Super

animes online ANIMEFLIX So I'm a Spider, So What?