Капа доле за жената која го ризикуваше својот живот за да ја спаси коалата од пожарот! (Видео)

Интернетот е преплавен од снимката со жената која без ни малку да размислува ја соблече маицата и се стрча да ја спаси коалата.

Нејзиното име е Тони, а таа тукушто ни одржа лекција за човечноста и колку сме важни за спас на природата…

Додека едни го загрозуваат животот на целиот животински свет, на целокупната природа, други делуваат…

Откако ја зема уплашената и расплакана коала, Тони и’ даде вода и прекривка, заедно со уште еден човек.

Потоа пожарникарите ја однесоа во болница за коали за понатамошен третман.

Еве погледнете и уверете се:

 

Посетено 611 пати

In Another World With My Smartphone (Dub) (https://animeheaven.pro/m/667L) Episode 12 at website https://animeheaven.pro attack on titan anime heaven

That Time I Got Reincarnated as a Slime OAD (Dub) (https://animeplanet.cc/m/l2mZ) Episode 5 at website https://animeplanet.cc anime planet me