Каков е сексуалниот живот на Ведрана Рудан? Одговорот ќе ве шокира!

Во едно ТВ интервју, новинарот ја прашува Ведрана Рудан каков е нејзиниот секусален живот, а нејзиниот одговор е оригинален колку и самата таа:

„Мојот сексуален живот е идеален бидејќи воопшто не се ебам“

Таа и претходно ја шокираше јавноста, а нејзината изјава можете да ја погледнете ОВДЕ

Посетено 2.424 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!