Галилео Галилеј и комшиката од карши…

На денешен ден Галилео Галилеј го измислил телескопот, справата која не доближи поблиску до ѕвездите, соѕвездијата и цицките на комшијата од спротивната зграда!!!

Посетено 527 пати