Фреди Меркјури и неговата омилена пасија – мачките!

Доколку сте страсен љубител на животни, особено на мачки, овие фотографии ќе ви го стопат срцето. Од ангорки, персиски, улични, пуфкасти, дебели, слаби, весели, намршени… Фреди имал буквално прилика да се фотне со секаков вид на мачки, а само каква привилегија само мачињата имале, ни самите не се свесни.

Но, доста за нив, а и за Фреди не мора да се зборува, ниту за филмот „Bohemian Rhapsody“, ниту пак за култната група „Queen“….

А, дека е страствен љубител на мачки, речиси и врапчињата на гранки знаат, но после овие фотографии, ќе се запрашате: „Боже, зарем може некој толку многу да сака мачки?“

Може, може… И тоа како може… Особено како на фографијата #14

1.

2.

3.

4.

5.

6.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

 

Посетено 785 пати

The Rising of the Shield Hero Episode 25 at website https://animeplanet.cc shield hero anime planet

Attack on Titan Final Season (https://animefreak.ws/m/LbN2) Episode 5 at AnimeFreak hunter x hunter animefreak